Kunder berättar

Klassisk massage:
”Jag kan rekommendera Lena å det varmaste! Hon är inlyssnande och mån om att man får det man önskar. Och hon kombinerar sitt lugna, fina sätt med proffsig massage i mysig miljö.”

Gravidmassage:
”Jag hat en whiplash-skada och en kotförskjutning i nacken. Att leva med kronisk smärta gör att man inte alla gånger kopplar vad kroppen försöker säga – man jagar avlastning och avslappning dygnet runt. Att bli gravid sägs vara den lyckligaste stunden i ditt liv, – tills smärtan kom som ett brev på posten. Det tog lång tid att förstå vad som var min dagliga smärta och vad som visade sig vara foglossning. Jag vägrade äta Alvedon varje dag. Paniken växte i mig – jag måste få slappna av, jag måste få sova!
Jag kom i kontakt med Lena! – och min vardag blev helt plötsligt enklare. Under våra möten så fick jag mer förståelse för vad som händer kroppsligt under en graviditet. Jag fick kontrollera hur olika rörelser påverkade min kropp och vad som händer när det tar stopp. Efter första behandlingen sov jag bättre än vad jag hade gjort på månader och den intensiva smärtan minskade för varje besök.
Det jag uppskattar mest med Lena är att hon verkligen ser mig som person, och förstår att alla människor fungerar olika även om vår anatomi bör vara lika. Ingen gång är densamma, behandlingen blir alltid specialsydd för just min kropp den dagen.
Jag kan med hela mitt hjärta rekommendera er att gå till Lena för gravidmassage.
Jag kan äntligen få njuta av det liv som växer i mig.”

Behandlande massage:
”Efter en höst med tilltagande smärta i lår och höft på vänster ben fick jag via Axelsons kontakt med Lena Almén. Diffus smärta som gav sig tillkänna med begränsad rörelsefrihet på Friskis-gympan. Hade även problem på långpromenader då en väldig trötthetskänsla i benet uppstod efter bara nån kilometer. Lena träffade mig vid två tillfällen med några veckors mellanrum och hittade spända muskler som hon behandlade. Kände skillnad redan efter första behandlingen. Nu, några månader senare, är alla problem som bortblåsta!”

Gravidmassage:
Jag gick på gravidmassage hos Lena och är supernöjd! Gravidmassagen var väldigt avslappnande, vilket behövdes mitt uppe i graviditeten då jag jobbade och skulle skaffa massa grejer inför barnets ankomst.”

Recensioner på Facebook

Recensioner på Google

Lena Almén
Strandvägen 38 i Dalarö
0700682525
lena@lenaalmen.se
Certifierad Massör 
Diplomerad Terapeutisk Gravidmassör 
Diplomerad Medicinsk Massageterapeut,
Diplomerad Massageterapeut
Diplomerad Friskvårdsmassör
Certifierad MammaMagetränare