Behandlingar

Du kan välja mellan olika typer av massage beroende på om du i första hand vill uppnå avslappning eller om du vill ha en mer specifik behandling för att minska muskulärt relaterad smärta.

Klassisk massage
    
Klassisk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.
”Lena kombinerar sitt lugna, fina sätt med proffsig massage i mysig miljö

Hot stone massage

Hot stone massage är en holistisk behandling med varma lavastenar och olja. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och minska stress.

Taktil behandling
   

Taktil behandling är mjuk massage med strukturerade mjuka strykningar.  Beröringen stimulerar frisättning av oxytocin, ett hormon som sänker blodtrycket, minskar halten av stresshormoner och ökar smärttoleransen.

Behandlande massage
    
Behandlande massage förebygger och behandlar muskulärt relaterade problem. Utifrån en kartläggning av dina besvär samt tester behandlas muskler och muskelgrupper med olika terapeutiska massagemetoder och ger dig råd om hur du kan bibehålla den positiva effekten av behandlingen.
Kände skillnad redan efter första behandlingen

Gravidmassage
Med specifika kunskaper, tekniker och metoder får du massagebehandling anpassad till den gravida kroppen. Gravidmassage syftar till att behandla gravida med foglossning och bäckenbesvär, rygg- och sätessmärtor, svullna ben och fötter samt ödem. Behandlingen ger också avslappning och minskad känsla av stress.
Jag kan med hela mitt hjärta rekommendera er att gå till Lena för gravidmassage

Hör gärna av dig så berättar jag mer!

Lena Almén
Strandvägen 38 i Dalarö
0700682525
lena@lenaalmen.se
Certifierad Massör 
Diplomerad Terapeutisk Gravidmassör 
Diplomerad Medicinsk Massageterapeut,
Diplomerad Massageterapeut
Diplomerad Friskvårdsmassör
Certifierad MammaMagetränare