Behandlingar

Du kan välja mellan olika typer av massage beroende på om du i första hand vill uppnå avslappning eller om du vill ha en mer specifik behandling för att minska muskulärt relaterad smärta.

Klassisk massage
    
Klassisk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Hot stone massage

Hot stone massage är en holistisk behandling med varma lavastenar och olja. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och minska stress.

Taktil behandling
   

Taktil behandling är mjuk massage med strukturerade mjuka strykningar.  Beröringen stimulerar frisättning av oxytocin, ett hormon som sänker blodtrycket, minskar halten av stresshormoner och ökar smärttoleransen.

Behandlande massage
    
Behandlande massage förebygger och behandlar muskulärt relaterade problem. Utifrån en kartläggning av dina besvär samt tester behandlas muskler och muskelgrupper med olika terapeutiska massagemetoder och ger dig råd om hur du kan bibehålla den positiva effekten av behandlingen.

Hör gärna av dig så berättar jag mer!

Certifierad massör/Diplomerad medicinsk massageterapeut Lena Almén
Strandvägen 38 i Dalarö
0700682525
lena@lenaalmen.se